Kutyaovi - Őrmező

Szeptembertől szombatonként és vasárnaponként 9 órától 10 óráig.
(Első foglalkozás: 2020.09.05.-én 9 órai kezdettel)

A regisztráció miatt érdemes 15-20 perccel hamarabb érkezni.
A helyszíni regisztráció meggyorsítható, ha ezen az oldalon (kicsit lejjebb) a jelentkezésre kattintva megadod az adataidat. 😉

Az első alkalom ingyenes.
5 alkalmas bérlet 9.000,-
10 alkalmas bérlet 18.000,- forint.

Helyszín

Őrmezői Kutyasuli
Bp. XI. Poprádi út - Balatoni út sarok (a Bobpályával szemben)
ormezo@kutyasuli.hu
+36 70 310 7701 Jándi Tímea
Kresák Ágnes
További helyszínek

Időpont

szombaton és vasárnap 9 órától
További időpontok

Foglalkozás díja

2.000/Alkalom Ft
A feltüntetett árak bruttó árak és Forintban értendőek
Már nem lehet jelentkezni

Minden kutyának ajánljuk, a nagyon félős, illetve a várhatóan domináns kutyáknak kötelező! Bármikor lehet csatlakozni, az óvoda nem tanfolyami rendszerben zajlik és a részvétel gyakorisága is tetszőleges. A foglalkozásokat itt is több csoportban tartjuk, a kutyák mérete, kora, temperamentuma és érzékenysége alapján.

Jelentkezési feltételek

A kiskutya betöltötte a három hónapos kort, de hét hónaposnál fiatalabb, és rendelkezik a megfelelő oltásokkal. A foglalkozásokra nem szükséges előre bejelentkezni!

Mit kell tudni a kutyaoviról?

A városi kutyatartás első problémái már a kölyökkutya családhoz kerülésével megkezdődnek. Hova vihetem sétálni? El merjem engedni? Nem fogják bántani a nagyok? Felszed mindenfélét a földről, ráadásul el is szalad tőlem, mit tegyek? Ezek, és más hasonló kérdések merülnek fel a gazdákban. A bizonytalan gazdit a kutya sem veszi komolyan, egyre kevésbé követi, fogad szót neki. A kutyaovi egyik legfőbb célja, hogy a gazdákat még a problémák kialakulása előtt megtanítsuk az egészséges rangsor felállítására, a kiskutya helyes nevelésére.

A kutyák kölyökkorban nagyon kíváncsiak és mindenre fogékonyak. Azokat az élményeket, melyeket ebben a korban szereznek, mélyen elraktározzák. Ezért nagyon fontos, hogy kontrollált körülmények között ismerkedjenek a különböző ingerekkel, a saját tempójukban, semmit sem erőltetve. Játék közben tanulják meg a közösség szabályait, a kommunikáció formáit, hogy mekkora erejük van, mi az, ami már fáj a másik kutyának, stb. Ehhez a korai szocializációhoz és ingerhez szoktatáshoz nyújtunk szakértői felügyeletet, segítséget. Az alap gyakorlatokkal is elkezdünk ismerkedni, és ezzel felkészítjük a kutyát a későbbi iskolai foglalkozásokra.

Hozd magaddal!

Klikker

Jutalomfalat

Itatótál

Oltási könyv

További tanfolyamok

Kutyaovi - Rákoscsaba

Kutyaovi
1.500 Ft/Óra
szombat, vasárnap 8:00
Rákoscsabai Kutyasuli

Kutyaovi - Kőbánya

Kutyaovi
1.500 Ft/Óra
szombat, vasárnap 9:00
Kőbányai Kutyasuli